SkyGlazing3 Работа с всички видове профилни системи едновременно – Alumil, Rehau, Profilink, VivaPlast, WeissProfil, Altest, KMG, Trocal, Etem, Veka и др. Работа с всички видове обков – Maco, Roto, GU и др.

 Включване на различни конструкции в една оферта – ПВЦ, алуминий и дърво, стъклопакети, пълнежи, комарници, подпрозоречни дъски, външни ролетни щори, вътрешни щори, уширители и всички необходими допълнителни аксесоари

 Прехвърляне на поръчките от офисите към цеха за изработка.Oferta-SkyGlazing-Small

 Oбща автоматична оптимизация на поръчки за изработка с възможност за използване на останали парчета от предишни оптимизации.

 Складов модул за обслужване на производството и следене на оставащите парчета.

  Всички видове справки – себестойност, материали, стъклопакети, обков, комарници щори и др.

  Гъвкаво ценообразуване със себестойност, труд, монтаж, печалба и ДДС за всички компоненти на офертата.

 Свободно и лесно добавяне на профилни системи, обкови, стъклопакети, щори комарници и всички видове аксесоари.

 Лесно изчертаване на всички видове конструкции – дограма, окачени фасади, неправилни конструкции – арки, закръгления, скосения и трапци.

NR-241

 Организация на производството – разпределение на различните профили към различни машини за обработка, разпределение на профилите и армировката в производствени колички, разпечатка на етикети, генериране и зареждане на необходимата информация за двуглави циркуляри и обработващи центрове (Kaban, Murat, Elumatec, Urban и др.), разпределение в пирамиди за експорт и др.

  Превод на програмата на различни езици – английски, руски, немски, румънски, сръбски и др.

  Различни режими на работа на програмата:

– Офериране – с фиксирано ценообразуване за собствени офиси и възможност за скриване на доставни цени и начин на ценообразуване.
– Офериране – доставна цена + монтаж + печалба – за дилъри и ишлеме – с възможност за скриване на доставни цени и начин на ценообразуване.

Основен режим на работа – пълна функционалност.